top of page

HERSTRUCTURERING

De directe aanleiding voor een herstructurering is vaak negatief. Er zijn meestal al langer problemen of er is onvrede bij u of mede-aandeelhouders over de resultaten of de ontwikkeling van de onderneming. Vaak komt de aanzet van buiten: de bank of uw grote leverancier stelt lastige vragen. Op een gegeven moment is het besluit daar: er moet iets gebeuren. Wat er precies moet gebeuren is niet altijd helder. 

Er zijn ook ondernemers die niet een signaal van buiten krijgen: alles loopt naar wens en iedereen is tevreden. Behalve dit soort ondernemers... Zij vinden dat het anders kan en anders moet. Of ze willen gewoon eens iets nieuws met de zaak. 

Juist als het spannend wordt heeft u als ondernemer behoefte aan begeleiding en advies van buiten de bekende kring van betrokkenen. De analyse van ondernemingscijfers is een  noodzakelijke stap om te komen tot betere resultaten. AHB consults CORPORATE FINANCE helpt u de onderneming en haar winstgevendheid te verbeteren door u een betere kijk op de cijfers te geven en duidelijke maatregelen voor te stellen.

bottom of page